Video

Esmée (6) is 50.000ste bezoeker zwembad De Meermin: 'Ik ben gek op zwemmen en kom hier iedere dag'

7 augustus 2018 om 19:38
nl
Met de extreme hitte is er eigenlijk maar één optie voor verkoeling: een frisse duik. Dat Brabanders wel een duik kunnen gebruiken, merkt ook zwembad De Meermin in Steenbergen. Daar werd dinsdag de 50.000ste (!) bezoeker verwelkomd. Esmée Musters (6) was de gelukkige.
Profielfoto van Ilse Schoenmakers
Geschreven door

Bijna elke dag bezoekt Esmée het buitenbad, maar ditmaal was het wel een bijzonder bezoekje. Bij binnenkomst kreeg ze te horen in het zonnetje gezet te worden. Samen met haar moeder en broertjes werd ze naar voren geroepen en verrast met cadeautjes en een familieabonnement voor volgend jaar. Dat abonnement komt goed uit, want Esmée is gek op zwemmen: "Ik heb vandaag al zwemles gehad, ik ben van de glijbaan gegaan en heb met de duikstokjes gespeeld."

Dat het zwembad al zo vroeg in het seizoen de 50.000 bezoekers haalde, is wel heel bijzonder. "Vorig jaar haalden we het maar net en de jaren daarvoor zaten we er net onder", aldus badmeester Leo. Maar de teller loopt nog steeds en het zwembad is nog bijna een hele maand open: "Met nog een hele hoop activiteiten op de planning hoop ik de 60.000 zeker te halen. Wie weet hoe ver we nog gaan komen als dit zo doorgaat."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.