Eindelijk regen, hoeveel viel er bij jou? [FOTO'S]

8 augustus 2018 om 11:47
nl
Na maanden van droogte en warmte is er dan eindelijk regen. Tijdens onweersbuien regende op sommige plekken erg hard afgelopen nacht. Wij wilden weten hoeveel regen er bij jou viel en vroegen om een foto van jouw regenmeter. De respons was enorm.
Profielfoto van Petra van Middendorp
Geschreven door
Petra van Middendorp

De thermometer tikte dinsdag nog temperaturen aan van ruim in de dertig graden. Zwembaden deden goede zaken. Zwembad de Meermin in Steenbergen onthaalde zelfs de 50.000ste bezoeker. Dat is woensdag wel anders. Het was om negen uur 's ochtends krap twintig graden. 

Is het nu dan koud? Nee, maar we willen graag weten hoe 'koud' en nat het bij jou is. Stuur een foto van jouw regenmeter in en win de enige echte Omroep Brabant-paraplu. Zo'n plu is superhandig voor donderdag. Dan gaat het in heel het land uitvoerig regenen. Daarna wordt het wisselvallig weer. Behalve zondag. Dan is er geen regen, schijnt de zon en kan de barbecue gewoon weer aan.

Aan de inzenders: misschien zing jij straks in de regen onder jouw Omroep Brabant-paraplu. Die verloten we namelijk. Hieronder een greep uit alle inzendingen. 

UPDATE: De winnaar is Yvonne Vissers uit Raamsdonk.

 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.