Man mag mascara niet ruilen en spuugt Kruidvat-medewerkster in het gezicht

8 augustus 2018 om 13:30
nl
Een man heeft dinsdagmiddag een medewerkster van het Kruidvat in Tilburg in het gezicht gespuugd. De man wilde een mascara komen ruilen, maar wegens hygiënevoorschriften kon dit niet. De man vertrok en kwam tien minuten later terug om in het gezicht van de medewerkster te spugen.
Profielfoto van Petra van Middendorp
Geschreven door
Petra van Middendorp

De medewerkster (21) probeerde op een vriendelijke manier uit te leggen dat een mascara niet teruggebracht kan worden. "Mijn dochter vertelde dat mensen bepaalde bacteriën in hun ogen kunnen hebben. Waarschijnlijk heeft hij het daardoor verkeerd opgevat", vertelt moeder Jessica. "De man liep vervolgens naar zijn auto en rookte daar een sigaret. "Daarna kreeg mijn dochter een vieze rookrochel in haar gezicht. Zo ontzettend goor."

De man ging er daarna snel vandoor en liet de medewerkster verbijsterd achter. "Ook voor de getuigen was er geen tijd om te reageren." Ze zette het voorval uiteindelijk op Facebook waar na korte tijd vele verontwaardigde reacties op kwamen. 

Volgens getuigen werd de man tijdens de ruilpoging vergezeld door twee vrouwen. Hij voerde het woord omdat de dames geen Nederlands spraken. Later kwam hij dus alleen terug.

Fietsen
De schrik zat er daarna behoorlijk in bij de medewerkster. "Ze was echt helemaal 'flabbergasted'. Ze durfde niet eens in haar eentje eten te halen bij de supermarkt. Iemand heeft met haar mee moeten lopen." Ook toen ze aan het einde van haar dienst naar huis moest fietsen, fietste er iemand met haar mee. 

Zondag heeft de medewerkster een afspraak bij de politie om aangifte te doen. "Mijn dochter wist eerst niet goed wat te doen. Ze heeft al wel contact  gehad met de politie en die zeiden dat ze gelijk 112 had moeten bellen. Het kwam gewoon niet in haar op." 

Gelukkig staat het hele gebeuren op camera, wat kan helpen bij de opsporing van de dader.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!