Braboneger doet mee aan Expeditie Robinson: 'Als ik honger heb, word ik heel chagrijnig'

9 augustus 2018 om 13:36
nl
Cabaretier Steven Brunswijk doet mee aan Expeditie Robinson. Hij zit in Kamp Zuid. Dat heeft het tv-programma donderdag bekendgemaakt. Op Instagram plaatste het tv-programma een filmpje waarin de deelnemers zich één voor één omdraaien.
Profielfoto van Malini Witlox
Geschreven door

Bij Expeditie Robinson worden de deelnemers op een eiland zonder voorzieningen gedumpt, iedere week valt er iemand af. Ze moeten zelf aan eten en onderdak zien te komen, ook moeten ze proeven doen. "Ik was heel benieuwd hoe ik in zo'n situatie zou reageren. Kom je jezelf tegen? Hoe ben je als je honger hebt? Ben je chagrijnig?," vertelt Brunswijk, beter bekend als Braboneger, aan Omroep Brabant.

Het tv-programma is al opgenomen. Hij mag er niet te veel over vertellen. "Maar als ik hongerig ben, word ik heel chagrijnig. Ik ga dan op iedereen zeuren." Daarmee verklapt hij alvast dat de sfeer niet altijd even goed was.

'Vooraf zwaarder geworden'
Hij heeft vooraf niet getraind voor de verschillende ontberingen en proeven. "Ik ben wel vooraf zwaarder geworden, zodat ik reserves had."

Teamgenoten van Braboneger zijn zanger Jody Bernal, presentatrice Nienke Plas, model/acteur Donny Roelvink, zangeres I Am Aisha en rapper Josylvio. Wie het zevende en laatste teamlid van Kamp Zuid wordt, wordt op 30 augustus bekendgemaakt. Het is in ieder geval een vrouw, blijkt uit het filmpje.

Geruchten dat Brunswijk meedeed, gingen al langer rond. Het tv-programma plaatste eerder filmpjes op social media, waarin de kandidaat nog deels onzichtbaar was. “Welke Robinson moet zijn geliefde Bossche bollen gaan missen?”, luidde toen de vraag.

Wachten op privacy instellingen...

 

Wachten op privacy instellingen...

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.