Video

Woningstichting pakt problemen schimmelhuis van Ad en Caroline aan

9 augustus 2018 om 16:12
nl
Ze waren ten einde raad, maar gelukkig lijkt er een oplossing te komen. Het huis van Ad Visser (76) en Carolien van Gool (74) aan de Talmastraat in Breda zit vol schimmel, en dat had z'n weerslag op de gezondheid van het stel. Woningbouwvereniging WonenBreburg kwam donderdag langs om de boel te inspecteren en belooft het probleem op te lossen.
Profielfoto van Birgit Verhoeven
Geschreven door
Birgit Verhoeven

De slaapkamer van Carolien is het grootste probleem, daar staat schimmel over heel de muur. WonenBreburg zegt die muur schimmelvrij te zullen maken, en daarna schimmelwerend. Ook wordt er een expert ingehuurd die naar de ventilatie van de woning gaat kijken. 

Toch is dat voor Ad en Carolien niet genoeg. Zij willen namelijk heel graag een nieuwe woning. Carolien zou in dit huis te veel ellende mee hebben gemaakt met de schimmel. De woningbouwvereniging gaat het stel helpen met het vinden van een nieuw huis. 

Vertrouwen dat het goed komt 
Jan, een vriend van de familie, is blij met de uitkomst. Hij zat bij de gesprekken die het stel voerde met de woningbouwvereniging. “Ze hebben toegezegd het probleem echt op te lossen, en te helpen zoeken naar een ander huis. Daar zijn we blij mee. Ik vertrouw erop dat dat goed komt.”   

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.