Park Hilaria trekt iets minder bezoekers door het warme weer

12 augustus 2018 om 21:06
(foto: Park Hilaria)
(foto: Park Hilaria)
De zeventiende editie van Park Hilaria in Eindhoven heeft 450.000 bezoekers getrokken. Door het warme weer tijdens de eerste dagen en de regen op donderdag trok de kermis minder bezoekers dan andere jaren. Voorgaande jaren kwamen er in tien dagen een half miljoen mensen naar de kermis.
Profielfoto van Rebecca Seunis
Geschreven door
Rebecca Seunis

De middagen waren door de hitte rustiger, maar de avonden waren juist drukker. Verschillende bezoekers en exploitanten lieten eerder aan Omroep Brabant weten hinder te ondervinden van het weer. Zo gaven bezoekers bijvoorbeeld aan pas later op de dag, of maar één keer de kermis te bezoeken.

Succesnummers
De populairste attracties van dit jaar waren de Disco Jumper XXL en de Gladiator. Beide attracties werden zeer druk bezocht, zegt de organisatie. Ook het Hollario terras was dit jaar populair. Tijdens de optredens van de bekende en minder bekende artiesten stond de tent vol met meezingende mensen. De optredens van Samantha Steenwijk en Roy Donders tijdens het Zondagmiddag Spektakel trokken duizenden muziekliefhebbers, meldt de organisatie. 

Park Hilaria staat volgend jaar gepland van 2 tot en met 11 augustus.

Wachten op privacy instellingen...