Video

Max Verstappen-fanbus wordt geveild vanwege enorme belangstelling: 'Het is een compleet gekkenhuis'

13 augustus 2018 om 10:37
nl
De Bredase vriendengroep van Tony Schapendonk kan het nog steeds niet geloven: sinds ze hun fanbus van Max Verstappen te koop hebben gezet, loopt het storm met belangstellenden. “We weten niet wat we ermee aan moeten.”
Profielfoto van Ron Vorstermans
Geschreven door

De advertentie van de fanbus staat sinds vrijdag op Facebook. “Een gekkenhuis, een compleet gekkenhuis”, zo beantwoordt Tony de vraag of er een beetje interesse is.

Wachten op privacy instellingen...

 

“Of ik overdrijf? We hebben een Facebookberichtje online gezet dat bijna drie miljoen mensen heeft bereikt. Er zijn tienduizenden reacties onder het bericht, en er hebben zich honderd serieuze geïnteresseerden gemeld.”

Wachten op privacy instellingen...

‘Wat nu?’
Dit had Tony niet verwacht, net als de rest van de vriendengroep, die hem naar voren schuift vanwege zijn vlotte babbel. “De vraag die we hadden was: wat nu? We kunnen nooit al die mensen individueel langs laten komen. Dus we gaan de bus zaterdag veilen op een parkeerplaats in Etten-Leur.”

Hoe dat eruit gaat zien, weet Tony ook nog niet helemaal. “Het enige wat wij weten is dat we een biertap meenemen. Het moet wel gezellig zijn. Het is onmogelijk om tachtig mensen rond laten te rijden om een testritje te maken, maar iedereen kan zaterdag de bus in om een kijkje te nemen.”

De bus kwam in het nieuws toen de vriendengroep uit Breda naar Oostenrijk en Duitsland trok om daar de races van Max Verstappen bij te wonen. Er zitten onder meer een koelkast, biertap, tv en geluidsinstallatie in de bus .

Dat maakt de bus uniek, denkt Tony, en dat verklaart de interesse. “Het is een jongensdroom voor veel mannen die dit nu zien en denken: fuck, dit had ook onze vriendengroep kunnen bedenken.”

Een bierfiets naar Spa?
Wat het volgende project van de heren wordt is nog onduidelijk. “We zijn met een hele hoop mensen aan het brainstormen. Misschien wordt het een boot naar Monaco, maar een bierfiets naar Spa kan ook natuurlijk.” 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!