Video

Olcay Gulsen over relatie vader OG3NE: 'Alles is gewoon verkeerd hieraan'

13 augustus 2018 om 19:43
nl
Olcay Gulsen noemt de relatie van de 55-jarige vader van OG3NE met zijn 20-jarige Janine 'heel erg fout'. Dat vertelde ze in RTL Boulevard.
Profielfoto van Roxanne Hazenberg
Geschreven door

Rick Vol, de vader van de zingende meiden, kreeg een jaar na het overlijden van zijn vrouw, een relatie met Janine. De twee hebben een leeftijdsverschil van maar liefst 35 jaar.

"Ik gun die man absoluut geluk, maar ik vraag me af waarom dat moet met een meisje dat 35 jaar jonger is en dus ook nog jonger is dan zijn eigen dochters." En dat is volgens de Waalwijkse niet het enige dat 'vreemd aanvoelt'. Janine is naar eigen zeggen een superfan. "Alles is gewoon verkeerd hieraan. Ik zou niet willen dat mijn dochter van 20 met een man van 55 zou gaan. Dat zou ik niet oké vinden. Ik heb geen dochter, maar stel je voor dat ik die zou hebben.”

Janine werd eind 2015 uitgenodigd op het podium door Amy, Shelley en Lisa: 

Wachten op privacy instellingen...

Reactiestorm
Niet alleen Olcay vindt iets van het nieuws van het nieuwe stel. Op Facebook regent het reacties. Zo zegt Nicky bijvoorbeeld: "Dat moment wanneer je de jongere stiefmoeder wordt van je lievelingsartiestjes... Wel echt toewijding hoor, echt een superfan. Veel dichterbij de bron van hun ontstaan kan ze niet komen!" Carlo is iets gematigder. "Die meid heeft net haar middelbaar schooldiploma gehaald en is jonger dan z’n eigen kinderen... Een ding is zeker, ze zal goed met de kids op kunnen schieten. Maar goed, wat houdt ons tegen als mensen gelukkig zijn."

Het leeftijdsverschil is niet het enige waar verontwaardiging over is. Sommige mensen vinden ook dat de relatie te snel na het overlijden van de moeder van de meisjes zou zijn. Mientje: "Hij moet zich schamen tegenover zijn vrouw en toch zeker tegenover zijn dochters. Het leven gaat door dat weten we allemaal maar een beetje respect is zeker op zijn plaats."

Heel veel geluk
Gelukkig zijn er ook mensen die het stel wel al het geluk toe wensen. Zo schrijft Marieke: "Zijn vrouw was al heel lang ziek en hij heeft haar gesteund en verzorgd. Nu mag hij weer. Misschien geen blijvertje, misschien ook wel. Maar ze zijn gelukkig. Veel plezier samen!"  .

Ellen: "Ik hoop dat als ik jong kom te overlijden, mijn man snel doorgaat met zijn leven en weer gelukkig wordt met een lieve vrouw.. En dat heeft niets te maken dat hij niet van mij zou hebben gehouden. Iedereen heeft iemand nodig in het leven om van te houden en de wereld draait gewoon door.."

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.