Brand Etten-Leur waarbij jonge moeder omkwam niet aangestoken

14 augustus 2018 om 12:12
De afgebrande schuur. (Foto: Jan Waalen)
De afgebrande schuur. (Foto: Jan Waalen)
De brand in Etten-Leur waarbij in de nacht van zondag op maandag de 32-jarige Linda om het leven kwam is niet aangestoken. De politie heeft de schuur in de Nieuwe Kerkstraat onderzocht en komt tot de conclusie dat er geen sprake is van een misdrijf.
Profielfoto van Marrie Meeuwsen
Geschreven door
Marrie Meeuwsen

Technisch sporenonderzoek naar de fatale brand wijst uit dat de brand binnen in de schuur is ontstaan. Dat onderzoek werd uitgevoerd door specialisten van de brandweer en de technische recherche. Ook een politiehond die gespecialiseerd is in branden heeft geholpen bij het onderzoek.

Oorzaak brand nog altijd onduidelijk
Het is niet duidelijk hoe de brand is ontstaan in de schuur. De politie hoopt daar meer over te weten te komen als ze Hendrik, de vader van het gezin, gesproken hebben.

Hij ligt nog zwaargewond in het ziekenhuis. Hij liep ernstige brandwonden op. Het tweejarige zoontje van het stel raakte lichtgewond. Het gezin woonde in bij een oom. Ze hadden de schuur ingericht als hun slaapkamer.

Wachten op privacy instellingen...

De brand met dramatische afloop maakte diepe indruk in de Etten-Leurse straat. De buren van de slachtoffers schoten te hulp.

Tip ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...