Max Verstappen-fanbus is verkocht aan... een anonieme koper: 'Hij is in goede handen'

14 augustus 2018 om 20:20
nl
De fanbus van Max Verstappen is dinsdag verkocht. De advertentie van de bus, het project van een vriendengroep in Breda, bereikte miljoenen mensen op Facebook. Tientallen mensen lieten vervolgens weten geïnteresseerd te zijn in de bus, waarmee de Bredase vrienden meerdere races van Max hebben aangedaan.
Profielfoto van Ron Vorstermans
Geschreven door

De kersverse eigenaar van de bus wil in de media anoniem blijven, en ook details over de verkoopprijs mogen niet worden gedeeld, zo is de afspraak met de vriendengroep. Tony Schapendonk, lid van de vriendengroep, zegt dat het Bredase gezelschap superblij is. 

"We weten zeker die de bus in goede handen komt. Wij gaan nu aan een nieuw project beginnen. Daar zullen nog de nodige drankavondjes aan besteed worden", aldus Tony.

'Uniek'
De bus kwam in het nieuws toen de vriendengroep uit Breda naar Oostenrijk en Duitsland trok om daar de races van Max Verstappen bij te wonen. Er zitten onder meer een koelkast, biertap, tv en geluidsinstallatie in de bus .

Dat maakt de bus uniek, denkt Tony, en dat verklaart de interesse. “Het is een jongensdroom voor veel mannen die dit nu zien en denken: fuck, dit had ook onze vriendengroep kunnen bedenken.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.