Vermiste Moos is terug! 'Ze stond plotseling aan de poort' - Omroep Brabant

Vermiste Moos is terug! 'Ze stond plotseling aan de poort'

15 augustus 2018 om 08:26
nl
Moos, de hond van Juliët en Geert Zegers uit Uden die ruim een week vermist was, is weer terug bij haar baasjes. "Mijn schoonmoeder belde dinsdagavond dat ze voor de poort stond, op de plek waar ze vermist raakte", zegt een dolblije Juliët.
Profielfoto van der Valk Tobias van
Geschreven door
der Valk Tobias van

Juliët en Geert waren op vakantie toen Moos ervandoor ging. Ze was op bezoek bij de ouders van Geert, toen ze wegrende voor een luchtballon. Een lange zoektocht in de omgeving mocht niet baten, Moos was spoorloos. 

Een oproep op Facebook door Juliët werd massaal gedeeld, maar leidde niet tot de vondst van Moos. En toen was er dinsdagavond - na negen dagen - opeens dat bericht: "Ik lag al op bed en dacht eerst eigenlijk dat ik droomde", zegt Juliët. "Het was bijna te mooi om waar te zijn." Maar, het was waar.

Niet normaal veel reacties
Inmiddels is Moos weer thuis. "Ze ziet er redelijk gezond uit. Ze was alleen iets vermoeid en een beetje vermagerd. Geert gaat vanmiddag nog even met haar langs de dierenarts voor een check." Waar Moos heeft uitgehangen de afgelopen week weet niemand. "Het is echt een raadsel." 

Hoewel het uiteindelijk niet tot de vondst van Moos heeft geleid, is Juliët heel dankbaar voor alle reacties die ze heeft ontvangen. "Het waren echt niet normaal veel reacties. Dat had ik echt niet verwacht. Daar zijn we superblij mee. Wij zullen zelf nu ook nog beter opletten als we een loslopende hond zien.". 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.