Video

Angèle vindt nieuw maatje voor haar rechterschoenen, maar nu zijn er linkerschoenen over

15 augustus 2018 om 17:21
nl
Vorige week deed Angèle Knaapen een oproep. Vanwege een aandoening kan zij alleen een linkerschoen dragen. Daardoor zat ze met een hoop nieuwe rechterschoenen waar ze geen kant mee op kon. Agnes uit Oosterhout hoorde ervan en ze twijfelde geen moment om contact te zoeken.
Profielfoto van Stan Hamacher
Geschreven door

Samen zitten ze aan de keukentafel in het huis Agnes van der Maas (74). Angèle vertelt: 'Ik heb door die oproep tientallen mailtjes gekregen, maar wie het eerst komt, wie het eerst maalt." Dat was dus Agnes, die dolblij is met haar nieuwe schoenen. "Daar bof ik mee hoor!", glundert ze.  Het is dan ook toevallig dat beiden eenzelfde soort probleem hebben en dezelfde maat, maat 40, hebben. De schoenen zijn vanwege Angèle's ziekte nooit gedragen en dus spiksplinternieuw.

Linkerschoenen zoeken nog partner
Zo blij als Agnes was met haar nieuwe schoenen, kon ze Angèle met haar linkerschoen niet maken. "Ik heb een voorkeur voor een bepaald merk", vertelt Angèle. "Ik moet stevige schoenen hebben, waar mijn steunzolen in kunnen." Ze heeft de voorraad van Agnes wel bekeken, maar er zat helaas niets voor haar bij.

Zo komt de schoenenromance tussen de twee tot een einde. De een heeft nieuwe schoenen, de ander is blij dat ze ervan af is. Toch wil ook Agnes haar schoenen niet zo maar weggooien. Dus wil ze daar graag iemand anders blij mee maken. Geïnteresseerden kunnen haar een mailtje sturen.

Dit is de oproep van Agnes:

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.