Omroep Brabant viert de laatste vakantiedagen, LIVE op het water

17 augustus 2018 om 08:05
nl
Na weken uitslapen, lummelen en misschien wel een reisje naar het buitenland, is het nu toch echt bijna gebeurd. De zomervakantie loopt op zijn einde. Slik. Omroep Brabant wil die laatste dagen niet ongemerkt voorbij laten gaan. Sterker nog, we maken er een feestje van. Daarom stond onze radiostudio donderdag op camping Ponderosa in Ulicoten en staat die deze vrijdag in de jachthaven bij De Biesbosch in Drimmelen.
Profielfoto van Suzanne Lesquillier
Geschreven door
Suzanne Lesquillier

Van zes uur 's ochtends tot een uur 's middags presenteren Maarten Kortlever en Koen Wijn. En van een uur 's middags tot zeven uur 's avonds maken Eefke Boelhouwers en Kristian Westerveld een programma. Er is van alles te doen op locatie: van gezellig ontbijtje tot bitterballenbingo. De uitzendingen zijn via onze webcams te volgen op internet

Waar liggen de koffers?
Niet alleen de presentatoren zijn op locatie. Ook is een aantal verslaggevers in touw op zoek naar mooie (vakantie)verhalen. 

Het als donderdag spelen we deze vrijdag het Kofferspel. Ergens in onze provincie worden twee koffers verstopt. Wie de rode koffer vindt, is de winnaar van een vakantiepakket. Kortom: Omroep Brabant houdt nog even het vakantiegevoel vast. Doe je mee?

Wachten op privacy instellingen...

 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.