Video

De Omroep Brabant-koffers zijn gevonden! Maar waar lagen ze verstopt?

16 augustus 2018 om 10:02
nl
'Ik zie, ik zie wat jij niet ziet en het is rood!' De laatste dagen van de zomervakantie zijn voor heel veel mensen aangebroken. Om het vakantiegevoel toch nog even vast te houden, gaf Omroep Brabant donderdag twee super handige rode koffers weg. Verslaggever Rob van Kaathoven verstopte ze ergens in de provincie. En wat je vindt, mag je houden in dit geval!
Profielfoto van Maaike Cnossen
Geschreven door
Maaike Cnossen

De twee koffers werden beide keren al heel snel gespot, maar het overhandigen verliep niet helemaal vlekkeloos. Je moest niet alleen naar de reiskoffer toekomen, maar ook het juiste codewoord geven die op de radio was verteld. En dat bleek nog best lastig.


De eerste koffer werd donderdagochtend binnen een half uur gevonden. In Bladel bij buurtschap Egypte. Eerlijke vinders Wim en Charlotte waren er dan wel snel bij, maar er was dus nog wel een klein probleempje. Ze hadden geen idee wat het codewoord was. Uiteindelijk door even op Facebook te kijken en de radio aan te zetten, kwamen ze er toch nog achter. Het was: wat bende gij bruin geworden.


Wachten op privacy instellingen...




Tweede koffer


Bij de molen in Nistelrode was de andere reiskoffer te vinden. Kim is de gelukkige prijswinnaar. Maar ook zij kon de koffer niet meteen in ontvangst nemen. In eerste instantie wist ze de code niet, de tweede keer gaf ze het verkeerde wachtwoord, maar driemaal is nog altijd scheepsrecht: toen lukte het wel. Dit keer was het codewoord: je bent niet bruin geworden deze zomer.




De zomervakantie zit er maandag weer op, helaas. Omroep Brabant laat de laatste vakantiedagen niet ongemerkt voorbij gaan. We maken er een feestje van met uitzendingen vanaf camping Ponderosa in Ulicoten en de jachthaven bij De Biesbosch in Drimmelen. En we geven dus koffers weg! Er worden er vrijdag weer twee verstopt ergens in de provincie.

Wachten op privacy instellingen...


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.