Foto verspreiden werkt: Jongens aangehouden voor brute overval krantenbezorger in Zundert

16 augustus 2018 om 16:23
nl
Op de Willem Passtoorsstraat in Zundert werd een 55-jarige krantenbezorger zaterdagochtend van zijn fiets getrapt en geslagen. De verdachten namen vervolgens de benen, maar zijn op het station in Emmen herkend en aangehouden. Het gaat om jongemannen 17 en 19 zonder vast woon- of verblijfplaats.
Profielfoto van Roxanne Hazenberg
Geschreven door

De krantenbezorger was zijn krantenwijk aan het fietsen toen hij overvallen werd door de twee verdachten. De twee stalen zijn telefoon, portemonnee en paspoort. Op het moment dat een van de daders nog bovenop het slachtoffer zat, hoorde een bewoonster van de Willem Passtoorsstraat het gegil van het slachtoffer. Zij kwam kijken waardoor de overvallers er meteen op de fiets vandoor gingen in de richting van de Kapellekeweg. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis gebracht. 

Beelden verspreid
De politie startte een onderzoek waarbij de Officier van Justitie toestemming gaf om beschikbare beelden van de verdachten te verspreiden. Op het station in Emmen werd een van de verdachten herkend toen hij daar zat. Na zijn aanhouding bleek dat zijn medeverdachte al vast zat op het politiebureau voor een andere zaak. 

De mannen worden ook nog verdacht van andere misdrijven, zoals van de diefstal van de fietsen die ze bij zich hadden. 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.