Wat komt er na de Max Verstappen-fanbus? De fans uit Breda zijn er nog niet uit

22 augustus 2018 om 19:33
nl
Bus, boot of vliegtuig? Of misschien alle drie? Daar is de vriendengroep uit Breda nog niet uit. De acht fans van Max Verstappen hebben net hun eigen gepimpte bus verkocht en broeden nu op een ander transportmiddel om de racewedstrijden van hun idool te volgen.
Profielfoto van Frits van Otterdijk
Geschreven door

Max Verstappen en het circus van de Formule 1 strijken dit weekeinde neer op het Belgische circuit Spa Francorchamps. Vanuit Breda ideaal te overbruggen met een bus. Maar helaas, die heeft de vriendengroep, onder wie Tony Schapendonk, net verkocht.

"Of dat iets te vroeg is? Neuh, als je veel geld krijgt voor je opgeknapte bus, is dat nooit te vroeg", bekent Tony lachend. Hij zit woensdagavond alweer aan tafel met zijn maten. Volop aan het fantaseren over een nieuwe vorm van groepsvervoer.

Dubbeldekker
Niets is te dol voor de vriendengroep. Tony: "Er wordt al geopperd om een bus op een boot te zetten. Of in een vliegtuig te parkeren. Of misschien schaffen we wel een dubbeldekker aan. Wie weet. Maar volgend seizoen gaan we zeker weer op pad."

"Voor de race in België huren we dit weekeinde zolang een luxe camper. De tijd van tentjes en luchtbedden hebben we gehad. Daar zijn we klaar mee", aldus Tony.

De vriendengroep van acht personen telt dit weekeinde twee leden minder. Tony: "Nee, dat heeft niets met te weinig zitplaatsen in de camper te maken. Een lid heeft andere verplichtingen en zelf heb ik een kleine van vijf maanden thuis zitten. Dus ik sla een keer over."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.