Video

Omroep Brabant rent zich in het zweet voor ernstig zieke kinderen

23 augustus 2018 om 00:47
nl
Pas als je ziek bent realiseer je je dat gezond zijn niet vanzelfsprekend is. Herkenbaar. Maar wat als je als kind ernstig ziek wordt geboren? Dan is elke dag dat je eventjes niet met ziek zijn wordt geconfronteerd een geschenk. En juist daar zet Make-A-Wish zich voor in: om droomwensen van ernstig zieke kinderen in vervulling te laten gaan. En Omroep Brabant gaat daar aan meehelpen! Voor de Singelloop Breda op 7 oktober trekken wij onze hardloopschoenen aan om zo veel mogelijk geld bij elkaar te rennen om droomwensen van kinderen - die de pech hebben om zeer ziek te zijn - in vervulling te laten gaan.
Profielfoto van Raoul Cartens
Geschreven door
Raoul Cartens

"Als een kind kan geloven dat zijn wens uitkomt, dan kan hij of zij ook geloven dat het beter wordt." Het is de kern van waar Make-A-Wish om draait. Onderzoek toont aan dat het realiseren van een allerliefste wens jonge patiënten en hun omgeving weer hoop en kracht geeft, en blijvend impact heeft.

Samen met u
Maar het in vervulling laten gaan van die allerliefste wensen van die zieke kinderen gaat niet vanzelf. Vele vrijwilligers van Make-A-Wish zijn er dagelijks mee bezig. Van kennismaken met het kind en ouders, tot en met het tot uitvoering brengen van de droomwens. Maar bovenal kost het geld. En Omroep Brabant wil daar graag - samen met u - aan bijdragen. Het loopteam van Omroep Brabant voor Make-A-Wish rent op zondag 7 oktober tijdens de Singelloop in Breda de 5, 10 en 21 kilometer. En dat doen wij niet alleen: ook bekende Brabanders, zoals Efteling-directeur Fons Jurgens en de baas van Eindhoven Airport Joost Meijs, werken zich die dag in het zweet voor die kinderen. Met uw hulp proberen wij een mooi bedrag bij elkaar te rennen.Doet u mee?
Een eenmalige ondersteuning van onze actie kunt u doen door te klikken op deze actiesite van het Omroep Brabant Make-A-Wish loopteam. Rent u met ons mee voor hen? Alvast bedankt!

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.