Video

Mikhail Rosheuvel zit lekker in zijn vel bij NAC: 'Ik wil deze goede lijn doortrekken' [VIDEO]

23 augustus 2018 om 18:04
nl
NAC pakte afgelopen weekend de eerste drie punten van het seizoen. In eigen stadion werd het 3-0 voor de Bredanaars, met Mikhail Rosheuvel als uitblinker met twee assists. De 28-jarige buitenspeler streek afgelopen zomer neer in Breda. Hij kwam transfervrij over van het gedegradeerde Roda JC. "Ik ben goed opgevangen bij NAC, ik denk dat ik ook wel aardig ben begonnen."
Profielfoto van Job Willemse
Geschreven door
Job Willemse

Met twee assists in twee wedstrijden is het gemiddelde van Rosheuvel ook aardig te noemen. Afgelopen seizoen kwam hij bij Roda JC in de eredivisie niet verder dan twee doelpunten en zeven assists. Mede door een gemiste kans voor open doel was de aanhang van Roda niet blij met Rosheuvel. 

"Kritiek hoort erbij. Het kan niet zijn dat iedereen lovend over je is", zegt Rosheuvel over de kritiek die hij kreeg in Limburg. "De voetballerij is opportunistisch. De ene week kan je er niet zo veel van, maar de week erop ben je weer de held."

De tekst gaat door onder de video.



Goede lijn doortrekken

Mitchell van der Gaag staat bekend als een trainer die houdt van snelle buitenspelers met diepgang. Rosheuvel is zo'n buitenspeler. "We hadden natuurlijk een valse start in Alkmaar", doelt Rosheuvel op de 5-0 verloren wedstrijd tegen AZ. "Tegen De Graafschap hebben we het goed opgepakt met een mooie overwinning." 

De buitenspeler was zelf dus goed voor twee assists. Hij genoot van zijn eerste avondje NAC, speelt alles tot nu toe én is belangrijk voor de ploeg van Mitchell van der Gaag. "Het gaat wel oké. Ik ben goed opgevangen, ben fit gebleven in de voorbereiding en heb de goede lijn tot nu toe doorgetrokken."

Opnieuw avondje NAC
Voor Rosheuvel staat er komend weekend opnieuw een avondje NAC op het programma. Excelsior komt dan op bezoek. Rosheuvel geeft aan dat de Rotterdammers al zijn geanalyseerd, maar hij wil niet te veel weggeven. 

"We moeten net als vorige week meteen doorzetten en het publiek achter ons krijgen. Maar het is natuurlijk geheim hoe we gaan spelen, dat ga ik niet voor de camera zeggen", besluit Rosheuvel lachend. 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.