Sekspoppenrel duurt voort: rechtszaak tussen Patricia Paay en Johan Vlemmix uitgesteld

23 augustus 2018 om 17:14
Beeld: Archief.
Beeld: Archief.
De rechtszaak tussen Patricia Paay en Johan Vlemmix is uitgesteld omdat de advocaat van tv-persoonlijkheid ‘La Paay’ zich heeft teruggetrokken. De zaak zou dinsdag dienen bij de rechtbank in Den Bosch. Paay eist een schadevergoeding van 30.000 euro van Eindhovense ondernemer, die een levensgrote sekspop van haar op de markt wilde brengen.
Profielfoto van Rebecca Seunis
Geschreven door
Rebecca Seunis

Volgens de rechtbank zijn beide partijen verplicht met een advocaat op de zitting te verschijnen. Paays advocaat Johan Langelaar stapte eerder deze week op. Het is niet bekend waarom. 

Paay heeft nu tot 12 september de tijd om een vervanger voor hem te vinden. Daarna worden de agenda's weer getrokken om een nieuwe zittingsdatum te plannen. Volgens een woordvoerder van de rechtbank kan het nog een tijdje duren voor de zaak verder gaat.

Niet vrolijk
Vlemmix vindt het ‘heel vervelend’ dat de rechtszaak tussen hem en Paay vertraging oploopt. Hij wil de zaak het liefst zo snel mogelijk afronden. “Ik word hier niet vrolijk van. Dit is al een zaak die nergens over gaat en dan ga je hem ook nog vertragen. Zij doet zo moeilijk."

Volgens het ED wil Peter van de Laar, de advocaat van Vlemmix, dat de zaak dinsdag gewoon doorgaat. Hij wil niet dat alle tijd verloren gaat die ervoor is uitgetrokken.

Wachten op privacy instellingen...