Na veel kritiek gooit Sushi& Asian Streetfood Festival Joy het nu over een andere boeg

24 augustus 2018 om 19:59
nl
Met een iets ander concept en met de wijze lessen van vorig jaar in acht genomen is in Den Bosch vrijdagmiddag het tweede Sushi& Asian Streetfood Festival Joy van start gegaan. Eten en drinken uit alle Aziatische windstreken, ondersteund door Aziatische muziek en cultuur.
Profielfoto van Paul Post
Geschreven door
Paul Post

De start vorig jaar was minder geslaagd. Het publiek kwam in ruime mate naar het evenement dat toen nog Sushi-festival heette, maar de kritiek was niet mals. De producten waren te duur en in sommige gevallen niet vers en de wachttijden bij de kramen en sushibanden veel te lang.

 

Wachten op privacy instellingen...

Kritiek aangetrokken
Organisator Sjors Schuurkes heeft zich de kritiek van vorig jaar aangetrokken. Gevolg is dat de opzet iets is veranderd en dat hij ook met sommige andere cateraars in zee is gegaan.

“Vorig jaar was het een sushi-festival, nu hebben we het breder getrokken naar Asian streetfood. De sushi is er nog steeds, maar daarnaast ook Thaise Pad Thai, Indonesische sateh, bao buns, dim sum en tal van andere gerechtjes om in iedere prijsklasse en smaak aanbod te hebben.”

Drukte verspreiden
Ook de klacht van de soms lange wachttijden denkt hij weggenomen te hebben. “We hebben nu meer kleinere foodtrucks en verkooppunten, zodat de drukte wat verspreid zal worden. In plaats van één grote sushiband hebben we er nu twee kleinere, bijvoorbeeld.”

Het Sushi& Asian Street Food festival Joy op het terrein van Paleiskwartier in Den Bosch is nog tot zondagavond negen uur.

 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.