'FC Barcelona mag naar Eindhoven komen, ze hebben geen kans', PSV-fans in extase

30 augustus 2018 om 06:54
nl
De fans van PSV waren woensdagavond door het dolle heen nadat hun club de groepsfase van de Champions League had bereikt. De Eindhovense aanhang kan zich namelijk gaan opmaken voor wedstrijden tegen de grote clubs van Europa nadat het in eigen stadion BATE Borisov voor de tweede maal had verslagen (3-0).
Profielfoto van Ronald Strater
Geschreven door
Ronald Strater

De handen van de PSV-fans konden al rap de lucht in bij het duel tegen BATE Borisov. Na een klein kwartier maakte Steven Bergwijn namelijk al de 1-0. PSV zat meteen in een zetel en nadat Luuk de Jong er in de 36e minuut ook nog eens 2-0 van maakte, konden eigenlijk alle remmen al los bij de supporters van PSV. Alles wat daarna kwam was mooi meegenomen, het werd 3-0 en het feest was compleet. 

Wachten op privacy instellingen...

De groepsfase van de Champions League brengt hopelijk een grote Europese topclub naar Eindhoven. Misschien zelfs wel meer, want de club is in ieder geval verzekerd van drie groepswedstrijden in eigen stadion. De supporters van PSV hebben allemaal hun eigen favoriete tegenstander. Na de wedstrijd tegen BATE Borisov is er vooral veel optimisme.

"Laat maar komen, we zijn nergens bang voor", aldus een enthousiaste fan. "FC Barcelona mag naar Eindhoven komen, ze hebben geen schijn van kans", vult een andere fan aan.

Wachten op privacy instellingen...

 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.