Video

Geliquideerde man in auto is 34-jarige Eindhovenaar, politie nog steeds op zoek naar dader

9 september 2018 om 15:40
nl
In de Sionstraat in Eindhoven is zaterdagavond een 34-jarige inwoner in een auto doodgeschoten. Dat gebeurde rond kwart over acht.
Profielfoto van Corné Verschuren
Geschreven door

Het slachtoffer zou volgens het ED Fouad Rashidi zijn. Er zouden meerdere schoten zijn gelost. De dader vluchtte volgens omstanders elders de wijk Vlokhoven in. De politie ging met meerdere eenheden op zoek naar de  verdachte. Boven de wijk cirkelde ook enige tijd een politiehelikopter. 

Signalement
Volgens de politie is de dader een man met een Turks/Marokkaans uiterlijk. De man is ongeveer 50 jaar en heeft een gezet postuur. Hij is 1.65 meter lang, heeft zwart/grijs haar en een snor. De dader had een tas bij zich. 

De politie zette de omgeving af en begon een sporenonderzoek. Er werden ook twee speurhonden ingezet, een die gespecialiseerd is op het gebied van explosieven en een op het gebied van menselijke geur. Dit onderzoek is in de loop van de nacht afgerond. Ook zijn er luchtfoto’s gemaakt om de plaats delict in kaart te brengen. De auto van het slachtoffer is getakeld en wordt uitgebreid onderzocht door specialisten.

Wachten op privacy instellingen...

Deze zondag was de politie weer aanwezig in de wijk om uitgebreid buurtonderzoek te doen. 

 

 

 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.