Video

Britt en Lynn van 't Brabants Buske spelen met kinderen...

12 september 2018 om 22:22
nl
In een nieuwe aflevering gaan Britt en Lynn in het Brabants Buske op zoek naar opmerkelijke Brabanders. Woensdag verdiepten de dames zich in het Splinter Spektakel. Samen met de kinderen duiken Britt en Lynn in de spectaculaire attracties van de spektakelweek.
Profielfoto van Corné Verschuren
Geschreven door

Goed nieuws voor de liefhebbers van het Brabants Buske! Voortaan zijn er iedere werkdag verse afleveringen te zien op het YouTube-kanaal van Omroep Brabant. Achter het stuur zitten Britt en Lynn die exclusief voor Omroep Brabant gaan vloggen. 

De filmpjes verschijnen iedere dag klokslag vijf uur online. Britt en Lynn leggen deze week hun eerste ritjes af in het Brabants Buske. "Kijkers kunnen oproepjes doen en dan komen wij langs", zegt Lynn. "Bijvoorbeeld als er iemand in het zonnetje wordt gezet of iets te vieren heeft. Maar we zijn ook in mooie Brabantse verhalen geïnteresseerd." 

Wie niets wil missen moet dus zeker even het Omroep Brabant YouTube-kanaal checken waar het tweetal te bewonderen is. De wonderlijke afleveringen van 't Brabants Buske zijn ook te volgen via Facebook en Instagram.  Mailen kan ook: [email protected]

 

Wachten op privacy instellingen...

 

De eerste drie afleveringen staan al online. Daarin is onder meer de  80-jarige Jan te zien die vrijwel iedere dag op zijn paard over de Loonse en Drunense Duinen hobbelt. Verder kom je alles te weten over enge kruipers zoals maden en processierupsen. Als Britt het woord maden hoort, lopen de rillingen nog over haar rug. "We zijn al over onze grenzen heen gegaan. We kwamen vissers tegen en ik moest de maden aan de haak doen. Vreselijk was dat", vertelt Britt. 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.