Video

Brabanders bevestigen: Abel beter dan Lil Kleine

12 september 2018 om 22:02
nl
We wisten het eigenlijk al een beetje, maar we zochten nog naar statistische onderbouwing. En die hebben we gevonden. En dus kunnen we het nummer Onderweg van Abel nu officieel beter noemen dan de remake van Frenna en Lil Kleine, die zij Verleden Tijd noemen.
Profielfoto van Ronnie Vermonden
Geschreven door
Ronnie Vermonden

Onze Amsterdamse vrienden verdienen complimenten voor hun versie, want het klinkt best lekker. Maar dat het niet kan tippen aan de Brabantse band, blijkt uit onze Twitterpoll. Meer dan 85 procent van de stemmers kiest op het moment van schrijven voor Abel, ten faveure van de Amsterdammers.

Wachten op privacy instellingen...

Op Facebook bekent overigens ook de rest van Nederland kleur, de roodwitte van Brabant wel te verstaan. "Van sommige nummers moet je afblijven”, schrijft Ellen Gaastra-Strangmann.

Reacties op Facebook
Coos Busters zegt: “Na een paar seconden afgezet, net een robot die aan het zingen is. Wat een verschrikking.” Berrie Meinen: “Kan een goede remake best waarderen, maar die bink is half te verstaan en een nette klassieker is weer vernaggeld.”

Overigens vindt Joris Rasenberg, de zanger van Abel, de remake van zijn nummer zeer geslaagd. Dat compliment kunnen Frenna en Lil Kleine in hun zak steken.

Wachten op privacy instellingen...

 

Wachten op privacy instellingen...

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.