'Er stonden 's nachts mensen voor mijn deur met spandoeken!', Jimi leeft als een ster na Voice-zege - Omroep Brabant
Video

'Er stonden 's nachts mensen voor mijn deur met spandoeken!', Jimi leeft als een ster na Voice-zege

15 september 2018 om 11:48
nl
Het leven van Vughtenaar Jimi Bellmartin (69) staat sinds vrijdagavond op zijn kop. Na het winnen van The Voice of Holland Senior heeft hij amper geslapen en wordt hij voortdurend door bekenden en onbekenden gefeliciteerd. Maar hij geniet ervan, met volle teugen. "Dit is het leven van een ster, hè?"
Profielfoto van de Bekker Peter
Geschreven door
de Bekker Peter

"Het begint nu pas een beetje tot me door te dringen", vertelde Bellmartin zaterdagochtend om halfelf met een ietwat schorre stem. "Het is wel heftig. Het wás al een drukke week, maar dit zijn allemaal leuke, on-ge-lo-fe-lij-ke dingen." 

'Ik was in shock'
"Dit is wat ik wilde", benadrukt de Vughtenaar. "Kijk, nummer twee worden, is leuk. Maar als nummer één ga je de geschiedenis in. Als The Voice van 2018!" 

Bellmartin had niet op zijn overwinning gerekend. "Ik dacht dat zangeres Noble er met de titel vandoor zou gaan. Het is tenslotte tv en mensen willen misschien drama. Wendy van Dijk hield mijn hand vast. Toen zeg ik Gordon opspringen en dacht ik: wat gebeurt hier allemaal? Ik was he-le-maal weg. Toen zei Wendy mijn naam! Ik dacht: hè? Ik was in shock!"

Wachten op privacy instellingen...

Vanwege zijn zege mag Bellmartin nu een klein muziekalbum uitbrengen en optreden tijdens het Muziekfeest van het Jaar in de Ziggo Dome. "Ik ben daar wel eens geweest, maar dat was bij een concert van Doe Maar", lacht de Vughtenaar. Dadelijk komen mensen naar die muziektempel voor hém... "Ja... dat is ongelofelijk."

Toen Bellmartin uren na de slotuitzending van The Voice Senior zijn straat in Vught kwam binnenrijden, keek hij zijn ogen uit. "Er stonden allemaal mensen voor de deur. Met spandoeken en vlaggen... De parkeerplaats stond he-le-maal vol, we konden zelf niet parkeren. Ik dacht: o, er zal nog wel een feestje zijn, haha. Dus we gingen nóg wat later slapen."

Wachten op privacy instellingen...

Paradiso
Ondanks de korte nacht is zijn agenda voor deze zaterdag goed gevuld. Hij wordt verwacht in het tv-programma Boulevard en zaterdagavond moet hij spelen in Paradiso. "Maar dat is óók een feestje. Dit is het leven van een ster, hè?"

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.