Video

Max Verstappen geeft Jeffrey Herlings peptalk op weg naar de wereldtitel: ‘Je kan het!’

16 september 2018 om 11:35
nl
Formule I-coureur Max Verstappen heeft motorcoureur Jeffrey Herlings zondag via Twitter gelukgewenst met zijn race in Assen. De motorracer kan daar voor het eerst wereldkampioen worden in de MXGP, de koningsklasse van de motorcrosssport.
Profielfoto van Hessel Rippe
Geschreven door
Hessel Rippe

Verstappen, die zondag van de voorste rij start tijdens zijn F1-race in Singapore, zei zaterdag nog dat Herlings wat hem betreft ook de titel Sportman van het Jaar verdient. “Dat denk ik wel! Maar hij moet eerst natuurlijk nog wel genomineerd worden. Ik hoop voor hem dat dat gebeurt.”

Tekst gaat verder onder de tweet.

Wachten op privacy instellingen...

 

Hij verdient het
Eerst maar eens de wereldtitel. Niet dat daar nog maar een greintje twijfel over is, vertelt Verstappen. “Als je ziet hoe vaak hij wint, dan is er ook maar eentje die het verdient om kampioen te worden. Het gaat hem ook zeker lukken”, aldus de F1-coureur tegen Motorsport.com.

Herlings kan iets presteren wat Verstappen nog niet heeft gedaan. De Brabantse motorcrossheld uit Oploo kan wereldkampioen worden in de hoogste klasse van zijn sport. Nu Verstappen nog.

Maar die komt er ook wel. Hij kan ook wel wat. En anders kan de Limburger het voorbeeld van Herlings volgen. Aan het talent van beide heren om vol het gas open te trekken zal het niet liggen.

 

 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.