Video

Pablo Rosario blij met de PSV-fans: ‘Je merkt vanaf het begin dat ze er vol achter staan'

23 september 2018 om 20:09
nl
PSV wist zondagmiddag de topper met Ajax ogenschijnlijk simpel naar zich toe te trekken. De Eindhovenaren wonnen met 3-0 en Pablo Rosario was vanzelfsprekend blij met resultaat. “We hebben de kansen in de eerste helft optimaal benut.”
Geschreven door

De jonge PSV-middenvelder speelde de volle 90 minuten tegen de Amsterdammers, ondanks de komst van de Mexicaanse middenvelder, Erick Gutiérrez. “We hebben gewoon een heel goede selectie en ‘Guti’ is een echte aanwinst. Iedereen wil spelen, maar op dit moment spelen we gewoon goed.” Toch zal Rosario niet bij de pakken neer gaan zitten, als hij een keer buiten de boot valt. “Dan juich ik net zo hard en werk ik net zo hard om mijn plek terug te veroveren.” 

Tekst gaat verder onder de tweet.

Wachten op privacy instellingen...

Afstraffen
De middenvelder was blij met met de manier waarop PSV voor de dag kwam tegen Ajax. “We hebben het heel goed gedaan, en het is een terechte uitslag. Vanaf het begin wilden we al uitstralen dat hier niks te halen valt. De eerste helft hebben we optimaal benut, maar de tweede helft was wel wat minder van onze kant.” De tegenstander leidde niet alleen bij het publiek tot extra fanatisme: “De blijdschap en de euforie zijn natuurlijk ook net wat extra als je van Ajax wint. Zij hebben toch wat dingen geroepen in de media deze week en dan is het lekker dat je dat kunt afstraffen.” 

Tekst gaat door onder de tweet.

Wachten op privacy instellingen...

“We moeten genieten van het moment”, zegt Rosario. Maar: “We zijn bezig met een proces en woensdag komt de volgende test er al weer aan. Ook dan moeten we laten zien dat we onverstoorbaar zijn”, doelde de middenvelder op de bekerconfrontatie van komende woensdag tegen de amateurs van Excelsior Maassluis. 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.