Gigi en Bella Hadid in De Efteling, supermodellen verstoppen zich achter masker in pretpark

24 september 2018 om 21:11
De familie Hadid voor de ingang van de Efteling (Foto: Instagram)
De familie Hadid voor de ingang van de Efteling (Foto: Instagram)
Wie goed oplette, kon maandag een paar bekende gezichten tegenkomen in de Efteling. Verstopt achter een masker liepen supermodellen Kendall Jenner, Gigi, Bella en Anwar Hadid en hun moeder Yolanda door het attractiepark.
Profielfoto van Roxanne Hazenberg
Geschreven door
Roxanne Hazenberg

Gigi Hadid deelt, net zoals haar beste vriendin Kendall (de halfzus van Kim Kardashian-West), foto's in haar Instagramstories van hun uitje. Op de kiekjes komt de hele familie voorbij, verkleed met maskers uit het park om niet teveel op te vallen. 

De Fashion Weeks zijn weer in volle gang in de verschillende mode-hoofdsteden in Europa. Waarschijnlijk wilden Gigi en Bella even een dagje uit tussen de catwalks in Milaan en Parijs door. De twee sieren vele covers van onder andere bladen als Vogue en ELLE en lopen daarnaast op de catwalks van Versace, Dior, Chanel en Victoria’s Secret.

De modellen zijn wel vaker in Brabant te vinden. Oma Van Den Herik, de moeder van Yolanda, woont in Kaatsheuvel en is ernstig ziek. Vorig jaar bezochten Bella en Yolanda haar samen op haar verjaardag.    

 

Wachten op privacy instellingen...