Lekkere trek, feestje of diefstal? Tientallen zakken pistachenootjes en kaas gevonden in auto

25 september 2018 om 11:03
nl
Pistachenootjes, het is even een gedoe om ze open te krijgen, maar dan heb je ook wat. Veel mensen vinden ze lekker en ze zijn ook nog eens supergezond. Maar is dat voldoende reden om er minstens tachtig zakken van in te slaan? In Erp zijn maandagmiddag vier verdachten aangehouden voor heling omdat ze rondreden met een hoop pistachenootjes en bolletjes kaas in vuilniszakken.
Profielfoto van Marjanka Oerlemans
Geschreven door
Marjanka Oerlemans

De aanhouding spreekt tot de verbeelding, zo blijkt uit de reacties onder de Facebookpost van de politie Veghel. "Ze zullen de kampeertas van Pietje wel gevonden hebben", schrijft iemand. Pietje heet eigenlijk anders en is een kennis die een pistachenootje op zijn tijd blijkbaar wel kan waarderen. 

Een ander kijkt meer naar zichzelf en zegt: "Dan hebben ze ons nog geen noodles zien kopen." En een derde is ervan overtuigd dat een ongetwijfeld bourgondische Facebookvriend 'sowieso al die noten heeft laten jatten'.

Wachten op privacy instellingen...


In de cel
Ondertussen heeft de politie nog een harde noot te kraken met de verdachten. Omdat het vermoeden bestaat dat het om gestolen etenswaren gaat, werden de vier verdachten in de cel gezet. Er wordt verder onderzoek gedaan. 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!