Video

Reizigers Ryanair balen stevig: ‘Ongelofelijk zuur dat ze mensen zo laat informeren’

28 september 2018 om 08:25
nl
“Zo jammer, we hadden er zo veel zin in, lekker met z’n vieren naar Londen.” Reizigers met de bestemming Londen druppelen teleurgesteld weer terug de vertrekhal van Eindhoven Airport in. Ook vluchten die niet op de annuleringslijst stonden lijken nu alsnog uit te vallen.
Profielfoto van Rob van Kaathoven
Geschreven door

Donderdag lichtte de Ierse luchtvaartmaatschappij de reizigers van zes vluchten al in dat de reis niet door zou gaan. De reizigers die vrijdagochtend wel zouden vertrekken waren al op weg naar het vliegtuig toen de vlucht van de borden werd gehaald. Ze kregen van Ryanair nog een briefje in de hand gedrukt met excuses.

 


Meer vluchten vallen uit
“De gate was bekend, we waren al door de controle en toen hebben ze gecanceld”, een groep vrouwen onderweg naar Londen baalt stevig. “Ongelooflijk zuur dat ze mensen zo informeren terwijl ze het deze week al wisten. Dan had ik toch graag een mailtje gehad op woensdag, want dan had ik nog naar andere opties kunnen kijken. Ik ben heel erg teleurgesteld in Ryanair.”

Een andere vrouw in de rij moet ook een plan B. gaan maken: “Het is echt vervelend. Ik had al telkens gekeken op de website en daar stond dat het gewoon doorging en dat wij volgens planning zouden gaan.”

Wachten op privacy instellingen...

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.