Technisch directeur Hans Smulders ontslagen bij NAC, algemeen directeur Justin Goetzee stapt zelf op

28 september 2018 om 10:38
nl
Het is einde oefening voor Hans Smulders bij NAC. De technisch directeur is vrijdagochtend op non-actief gesteld door de club. Tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders is het vertrouwen opgezegd in Smulders, waarop de raad van commissarissen heeft besloten om hem op non-actief te zetten. Algemeen directeur Justin Goetzee heeft naar aanleiding van de berichtgeving besloten solidair te zijn met Smulders en zelf op te stappen.
Geschreven door

NAC presteert niet goed in de competitie en dat komt technisch directeur Hans Smulders duur te staan. Als technisch directeur is Smulders verantwoordelijk voor het selectiebeleid van de Bredase club en juist daar is veel kritiek op komen te staan van buitenaf. NAC behaalde tot dusverre drie punten, en speelt zaterdagavond tegen koploper PSV. 

Wachten op privacy instellingen...

Goetzee ook weg
Justin Goetzee, algemeen directeur van NAC,  zou zijn lot zelf hebben verbonden aan dat van Smulders en vertrekt zelf. Dat laat NAC  op de eigen website weten. De algemeen directeur blijft zijn werkzaamheden uitvoeren totdat de club een geschikte vervanger heeft gevonden. Tijdens de aandeelhoudersvergadering van NAC is donderdagavond het vertrouwen opgezegd in Hans Smulders. De Raad van Commissarissen heeft daarom besloten om Hans Smulders per direct vrij te stellen van werk en met hem in gesprek te gaan over de afwikkeling van zijn contract. 

Wachten op privacy instellingen...

LEES OOK: supporters wachten bus op na bekerdebacle .

Smulders was sinds december 2015 in dienst bij NAC. Hij werd overgenomen van FC Eindhoven, waar hij ook algemeen directeur was. Smulders volgde bij NAC Robert Maaskant op die naast technisch directeur ook hoofdtrainer was in Breda. 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.