Corry Konings na aanvaring in Expeditie Robinson: ‘Ik had kennelijk een gevoelige snaar geraakt'

28 september 2018 om 16:08
nl
‘Ach, het is nu eenmaal zo gelopen. Ik heb het al achter me gelaten. Voor mij was het geen enkel probleem, voor Aïsha was het op dat moment wel een probleem.” Het is de eerste reactie van zangeres Corry Konings op de aanvaring die ze donderdagavond had met rapster Aïsha in het tv-programma Expeditie Robinson.
Profielfoto van Corné Verschuren
Geschreven door

De onderlinge twist ging over een schaduwplekje in een hangmat. Na een opmerking van Corry dat ‘het altijd wel iets was met Aïsha’, liepen de gemoederen hoog op en kreeg Corry de wind flink van voren. “Dat het zo zou escaleren, had ik niet verwacht. Ik ben voor alles uitgemaakt. Ik had kennelijk een gevoelige snaar geraakt.”

Schuldbewust
Dat bleek later ook. In de zogeheten ‘biechtkamer’ bekent Aïsha dat haar reactie enigszins overdreven was. “Wat ben ik toch een bitch", zegt de rapster schuldbewust. "Ik heb me mee laten slepen in de situatie.” Aïsha vindt zichzelf een ‘kutwijf’. “Ik had er boven moeten staan.”

De zangeres uit Berkel-Enschot vindt het jammer dat Aïsha niet meer is teruggekomen op het voorval. “We hebben elkaar na de opnames nog een aantal keren gezien. Maar over het voorval is niet meer gesproken. Verder  dan ‘hoe gaat het met je’ is het niet gekomen.” 

Gelukkig is de zangeres uit Berkel-Enschot vergevingsgezind. “Ze heeft het waarschijnlijk allemaal niet zo persoonlijk bedoeld.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.