Jong PSV gaat in slotfase ten onder tegen FC Twente

30 september 2018 om 14:09
In de 88ste minuut geeft Jong PSV zondag een punt uit handen. Na 1-0 voor te hebben gestaan, geven ze de drie punten aan FC Twente: 2-1.
Profielfoto van Stijn van Mierlo
Stijn van Mierlo

Jong PSV heeft zondag de wedstrijd tegen FC Twente, in Enschede, verloren: 2-1. In de slotfase scoorde Aitor voor de thuisploeg. De verwachting voorafgaand aan de wedstrijd was ook dat de Tukkers zouden winnen, maar de jongelingen van PSV hielden lang stand. Ze kwamen in de zesde minuut zelfs 1-0 voor.

Door het verlies stijgt en daalt Jong PSV niet in de Keuken Kampioen Divisie. Ze staan dertiende. FC Twente heeft door de drie punten binnen te halen, de gedeelde koppositie gepakt.

Afgelopen. Jong PSV geeft in de laatste minuten het gelijkspel weg. Ze verliezen met 2-1 van FC Twente.

'88 Doelpunt FC Twente. Vlak voor het einde van de wedstrijd scoren de Tukkers, via Aitor.

De slotfase begint. Beide ploegen krijgen kansen. Het staat nog altijd 1-1.

'61 Doelpunt FC Twente. De Enschedeërs benutten de strafschop. Tom Boere scoort.

De tweede helft is begonnen.

Rust bij FC Twente-Jong PSV. De Eindhovenaren staan op voorsprong door een doelpunt van Dante Rigo. Uitgerekend de kleine Rigo kopte raak.

'25 FC Twente lijkt de 1-1 te maken, maar Aitor wordt teruggevlagd voor buitenspel.

'6 DOELPUNT JONG PSV: Jong PSV komt op voorsprong tegen FC Twente. Dante Rigo kopt raak.