Steffi uit Boer zoekt Vrouw: 'Ik heb vandaag twee keer kortsluiting gehad in mijn hoofd'

30 september 2018 om 22:06
nl
Wie zondagavond naar de vierde aflevering van Boer zoekt Vrouw heeft gekeken, móet het ook gezien hebben: de twinkeling in de ogen van Steffi als ze het over de mannen heeft die volgend weekend bij haar mogen komen logeren. Nou ja mannen... Zeg maar rustig: als ze het over één specifieke man heeft.
Profielfoto van Jacky Goossens
Geschreven door

In het tv-programma 'Boer zoekt Vrouw' hopen boeren en boerinnen uit heel Nederland met hulp van Yvonne Jaspers de liefde van hun leven te vinden. De twee Brabants/Boekelse boerinnen en heldinnen Steffi en Michelle zijn in de vierde aflevering een dag op pad geweest met vijf eerder door hen gekozen kandidaten. Na een dagje picknicken, paardendressuur en crossen op het platteland (Michelle) en survivallen in het bos (Steffi) maakten ze zondagavond bekend welke drie van de vijf mannen volgend weekend mogen komen logeren.  

Harrold, Kevin en Roel
Steffi liet in een onderonsje met Yvonne al weten dat ze tijdens het survivallen twee keer 'kortsluiting' had gehad in haar hoofd. En ja, 'dan wordt het wel serieus hè'. Toen ze vervolgens zonder een seconde te twijfelen Harrold als eerste uitnodigde voor de logeerpartij, was het klip en klaar wie die kortsluiting had veroorzaakt. Maar goed, logees Kevin en Roel zijn er ook nog, dus de kaarten zijn nog niet geschud. Maar misschien dat Roel toch beter zijn reisje kan afzeggen.

Zeno, Ruud en Maarten
Michelle hebben we in aflevering vier vooral veel zien lachen met en om haar mannen. Van de zenuwen misschien? Zelf gaf ze in ieder geval wel toe het best lastig te vinden zich open en kwetsbaar op te stellen. Toch zagen we ook bij haar weinig aarzeling bij het kiezen van de drie logees. Dat ze Zeno als eerste noemde, hadden we dan weer niet zien aankomen, maar met nummer twee Ruud en nummer drie Maarten ligt het speelveld nog helemaal open. 

 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.