PSV krijgt het goede voorbeeld van jeugdspelers: zo moet het vanavond tegen Inter

3 oktober 2018 om 19:50
Jong PSV heeft het goede voorbeeld gegeven aan het eerste elftal door Inter te verslaan in de Youth League. De ploeg van trainer Ruud van Nistelrooy won door een doelpunt in de blessuretijd met 2-1. Joël Piroe en Yorbe Vertessen waren de doelpuntenmakers aan Eindhovense kant.
Profielfoto van Job Willemse
Job Willemse

De mannen van Mark van Bommel staan woensdagavond tegenover Internazionale en hebben vanmiddag kunnen zien hoe het moet. Jong PSV kwam na 25 minuten nog wel op achterstand maar boog de achterstand na rust om. Al duurde het wel tot de 86ste minuut. Spits Joël Piroe maakte de gelijkmaker. Een paar minuten later werd het nog mooier: Yorbe Vertessen bezorgde zijn ploeg in de 92ste minuut de overwinning.