Motorrijder en passagier gewond na val, mogelijk alcohol in het spel

4 oktober 2018 om 05:55
nl
Bij een ongeluk op de Bakelseweg in Deurne zijn woensdagnacht twee mannen gewond geraakt. Ze zaten samen op een motor en vielen. De 27-jarige bestuurder uit Deurne is zijn rijbewijs kwijt. Volgens de politie had hij mogelijk teveel alcohol gedronken om nog te mogen rijden.
Profielfoto van Maaike Cnossen
Geschreven door
Maaike Cnossen

Na het ongeval werd een traumahelikopter opgeroepen.  Volgens een omstander raakte het tweetal zwaargewond. De politie onderzoekt of de bestuurder en zijn 20-jarige passagier uit Milheeze wel een helm droegen.

Bloedtest
"Op straat hadden we al het vermoeden dat de man gedronken had. In het ziekenhuis konden we geen blaastest doen, maar er is  wel bloed afgenomen. Dat is opgestuurd naar het NFI om te kijken of hij inderdaad alcohol op had en of dit ook te veel was om nog te mogen rijden", aldus een woordvoerder van de politie.

De tekst gaat verder onder de tweets.

Wachten op privacy instellingen...



Het rijbewijs van de man is dus al wel ingevorderd. "Dat is gedaan vanwege een combinatie van factoren: het veroorzaken van een ongeval en de indicatie van alcohol." Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend. Er wordt onderzoek gedaan.

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.