Avans Hogeschool weer de beste, voor zevende keer nummer één

4 oktober 2018 om 06:04
nl
Avans Hogeschool is nog altijd de beste grote hogeschool van Nederland. Dat blijkt uit de Keuzegids Hbo 2019, die donderdag is uitgebracht. Vooral het feit dat de school kleinschalig weet te blijven, ondanks de vele studenten en opleidingen, wordt geroemd.
Profielfoto van Maaike Cnossen
Geschreven door
Maaike Cnossen

Avans heeft meer dan 30.000 studenten, maar van massaliteit is weinig sprake volgens de gids. De school is opgesplitst in meer dan twintig academies die in grote mate zelfstandig zijn. Zo weet Avans de voordelen van kleinschaligheid ook op grote schaal vast te houden.

Breda University scoort ook
Ook Breda University of Applied Sciences, voorheen NHTV,  scoort goed in de Keuzegids. Twee opleidingen zijn uitgeroepen tot beste opleiding in hun categorie. Het gaan om de opleidingen Creative Business en Logistics Management. 

LEES OOK: Avans Hogeschool opnieuw de beste, want keigezellig

De ranglijst is gebaseerd op de resultaten van de Nationale Studenten Enquête. De Keuzegids wordt jaarlijks uitgegeven en is bedoeld om toekomstige studenten te helpen bij hun studiekeuze. Avans staat al tien jaar in de top drie en is nu voor de zevende keer nummer één.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.