Waylon en Bibi Breijman gaan voor gezinsuitbreiding met 'exotische' Brabantse puppy - Omroep Brabant

Waylon en Bibi Breijman gaan voor gezinsuitbreiding met 'exotische' Brabantse puppy

6 oktober 2018 om 20:45
nl
Zanger Waylon en vriendin (zangeres en vlogger) Bibi Breijman reisden zaterdag af naar Son en Breugel. Niet voor een concert, maar voor gezinsuitbreiding. Het koppel kocht namelijk een 'exotische' Franse Bulldogpup bij fokker Patty Bakker.
Profielfoto van Rebecca Seunis
Geschreven door
Rebecca Seunis

Bakker werd wel een beetje zenuwachtig van de twee kopers, want normaal gesproken staan er geen BN’ers bij haar voor de deur in Son en Breugel. “Maar ze waren heel aardig en eigenlijk heel normaal”, vertelt ze. 

Wachten op privacy instellingen...

Waylon vertelde een kennis van Bakker dat hij zo graag een Franse Bulldog wilde. Die wees hem op de pups van de fokker uit Son en Breugel. “Hij was gelijk verliefd. Die jongen zei tegen mij: ‘Waylon gaat jou bellen’, ik dacht: jaja, dat zal wel. Toen werd ik gebeld door ene Willem, maar het kwartje viel niet. Toen ik hem een appje stuurde met ons adres, zag ik ineens een foto van Waylon als profielfoto staan", zegt ze lachend.

Kost een duit
Zaterdag kwam de zanger samen met zijn hoogzwangere vriendin Bibi Breijman puppy Bob ophalen. Wat de puppy kost, wil Bakker liever niet vertellen. Maar goedkoop zijn haar exotische puppy’s niet. “Maar Waylon betaalt hetzelfde als ieder ander hoor”, aldus Bakker. 

Wachten op privacy instellingen...

 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.