Klapstoeltjes, bier en goede muziek: FestyLand sluit seizoen af [FOTO'S] - Omroep Brabant

Klapstoeltjes, bier en goede muziek: FestyLand sluit seizoen af [FOTO'S]

13 oktober 2018 om 02:29
nl
De bezoekers van dé afsluiter van het festivalseizoen FestyLand in Volkel hebben twee prachtige dagen voor de boeg. Volop zon en maximaal 27 graden. Het feest barstte vrijdagmiddag om zes uur los en de camping stroomde daarvoor snel vol.
Profielfoto van Frances Vermeeren
Geschreven door

Voor de ingang van de camping stond een lange rij met auto's en caravans. Janne en haar vriendinnen hebben hun caravan knalblauw geschilderd. De rijdende overnachtingsplek is beklad met teksten zoals 'Live for today, party tonight'.  "We hebben een keer op de Zwarte Cross in een tent moeten slapen en dat wilden we niet nog een keer", vertelt ze. "We komen altijd naar FestyLand, ook al wonen we hier tien minuten rijden vandaan."

Wachten op privacy instellingen...

Onder andere Lil Kleine, Nicky Romero, Golden Earring en Miss Montreal treden dit weekend op tijdens FestyLand op recreatiepark Hemelrijk. Op het festivalterrein zijn bands, dj’s, theater, live artiesten en shows naast en door elkaar te vinden. Kamperen kan het hele weekend op de camping Hemel te Rijk, waar op zondag 14 oktober nog een afsluiting van het festival plaatsvindt.

Wachten op privacy instellingen...

FestyLand is niet alleen een festival met grote podia en waanzinnig veel decibels. Er is op het terrein ook ruimte voor kleine, intieme concerten.  

Wachten op privacy instellingen...

Onze fotograaf ging ook even langs om de sfeer te proeven en maakte wat foto's. Bekijk de volledige fotoserie hier:

 

Wachten op privacy instellingen...

 

Wachten op privacy instellingen...

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.