Video

'Schat, wil je met me trouwen?', bezwete marathonloper Bart vindt restje energie voor aanzoek

14 oktober 2018 om 13:49
nl
"Ik had al een hele tijd beloofd dat als ik onder de 3 uur zou lopen, dat we zouden gaan trouwen." Bart, een Belgische deelnemer aan de Marathon Eindhoven, had naast sportieve ambities deze zondag ook romantische plannen. Net voorbij de finish ging hij op zijn knieën. "Nee, nee, nee," riep zijn vriendin. Maar het zijn de zenuwen. Terwijl hij een ring om haar vinger schoof, zei ze: "Tuurlijk!"
Profielfoto van Marjanka Meeuwissen-Oerlemans
Geschreven door
Marjanka Meeuwissen-Oerlemans

De zoon en dochter van het stel staan samen met moeder te wachten net voorbij de finish. Wanneer Bart  arriveert geeft hij zijn vriendin een kus en zakt naar beneden. Niet zoals veel anderen omdat hij stuk zit, maar omdat hij haar die ene vraag wil stellen. Zij lacht, huilt, zegt achtereenvolgens 'nee' en 'ja' en even later zijn de twee dan verloofd. 

Tekst gaat verder onder de foto

 

 

'Ik dacht: ik heb pech'
En dat terwijl hij toch niet binnen de 3 uur over de eindstreep kwam. "Maar we kunnen het niet uit blijven stellen. Dit was het moment, dertien jaar lang gewacht." Zijn aanstaande voegt toe: "Ik had het wel gehoopt. Maar hij was over de drie uur. Dus ik dacht: ik ga pech hebben vandaag. Maar toch!"

 

 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.