Vrienden voor het leven: pas getrouwd stel hoeft pallets niet alleen op te ruimen

14 oktober 2018 om 20:23
nl
Ze hadden er al rekening mee gehouden. Hun vriendengroep zou weleens iets van plan kunnen zijn rondom hun huwelijksnacht, waardoor ze bijvoorbeeld hun huis niet binnen zouden kunnen.
Profielfoto van Hans Janssen
Geschreven door

Suzan Timmermans en Mark Timmermans uit  Baarschot sliepen afgelopen vrijdag na hun trouwerij dus uit voorzorg maar elders. Dat was maar goed ook,  want toen ze de volgende dag thuiskwamen, was hun hele woning gebarricadeerd met stapels pallets.
'Erop voorbereid'
“We waren erop voorbereid, want dit soort geintjes halen we met zijn allen wel vaker uit. En met name Mark kan er wat van”, vertelt Suzanne op zondagavond, terwijl ze met haar man nog aan het nagenieten is van een heerlijk weekend.

De twee inwoners van Baarschot wisten overigens eerder dan hun vrienden lief was wat hen boven het hoofd hing. “Toen we op weg waren voor een fotoshoot, kwamen we langs ons huis en toen zagen we ze al bezig. Of we nog overwogen hebben hen niet uit te nodigen voor de feestelijkheden? Geen moment, dit hoort er gewoon bij.”
LEES OOK: Bruidspaar gefopt: huis gebarricadeerd met bergen pallets

'Samen gegeten en gedronken'
Maar ja, uiteindelijk wilde het pasgetrouwde stel toch naar huis. Hebben ze de pallets in hun eentje moeten opruimen nadat ze van de feestavond in herberg Den Hemel in Hilvarenbeek terugkwamen en geconfronteerd werden met de ‘hel’ in Baarschot? Nee hoor, ook daar heb je vrienden voor. Suzan: "Gelukkig hebben we het niet alleen hoeven te doen. Er zouden ongeveer 240 pallets zijn gebruikt! Eerst kregen we hulp van mijn vader en daarna kwamen onze vrienden een handje helpen, toen ze nuchter waren. Toen we klaar waren, hebben we vervolgens samen wat gegeten en gedronken.”

Zijn inmiddels alle vrienden getrouwd? Suzan: “Alleen Rob nog niet. Die is voor zover wij weten nog niet op de knieën gegaan. Maar één ding is zeker: hij kan zijn borst natmaken.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.