'Dit is Timmie. Ik heb Timmie gekocht', levensechte poppen bij de wereldpoppenbeurs

21 oktober 2018 om 09:04
Wachten op privacy instellingen...
Omroep Brabant
De poppen zijn niet van echt te onderscheiden (foto: Paul Giezen)
1/2 Levenechte poppen op de poppenbeurs in Den Bosch
Duizenden mensen bezochten zaterdagmiddag de grootste poppenbeurs ter wereld in Den Bosch. Voor de een is het keiharde business en voor de ander gaat het om hun grote liefdes.
Profielfoto van Paul Giezen
Geschreven door
Paul Giezen

Jannie loopt met haar levensechte pop over de beurs. "Dit is Timmie. Ik heb Timmie net gekocht." Timmie is niet van een echte baby te onderscheiden. Zelf heeft Jannie al twaalf van deze poppen thuis staan. Maar wie denkt dat zo'n pop goedkoop is, heeft het mis: de pop van Jannie kost tweehonderd euro en is volgens haar elke euro waard. "Het voelt lekker als ik een rotdag heb en als ik er naar kijk voelt dat heerlijk. De poppen geven mij liefde en soms praat ik met hen." 

 

 

Wachten op privacy instellingen...

Mark uit Waalwijk is dit jaar zonder zijn vriendin naar de poppenbeurs gekomen. Hij loopt met twee grote boodschappentassen waar de nieuwe poppen in zitten. "Mijn vriendin ligt helaas ziek op bed. Ik heb haar vandaag al een paar video's gestuurd met mijn telefoon, zo is ze er toch een beetje bij. Ik heb twee reborns (levensechte poppen) gekocht. Mijn vriendin heeft ze besteld en ik haal ze vandaag op. Als ik straks thuiskom, kan zij haar geluk niet meer op."

 

Wachten op privacy instellingen...