Bewoner gewond bij gewapende woningoverval in Tilburg

31 oktober 2018 om 18:21
nl
Een man heeft woensdagavond een woningoverval gepleegd aan het Piusplein in Tilburg. Een bewoner raakte hierbij gewond. De dader had een mes bij zich. Het is niet duidelijk of het slachtoffer daarmee gestoken is.
Profielfoto van Maaike Cnossen
Geschreven door
Maaike Cnossen

De man is geholpen aan zijn verwondingen door ambulancepersoneel. Volgens een getuige zag het er ernstig uit en is hij inmiddels naar het ziekenhuis gebracht.

"Ik zag opeens een man met een wit shirt aan die helemaal onder het bloed zat", vertelt een 16-jarige medewerkster van een wokrestaurant in de Piusstraat. "Het zal er niet netjes aan toe zijn gegaan daar binnen."

'Gebeurt wel vaker wat'
"Ik vond het behoorlijk schrikken en denk niet dat ik lekker slaap vannacht. Ik woon zelf ook in de buurt en er gebeurt wel vaker wat. Zoals die moord in de Hoogvensestraat. Ook is er al een keer een overval geweest bij ons in de straat, bij oudere mensen. Die zijn toen helemaal vastgebonden."

Wachten op privacy instellingen...

 

Na de overval werd een Burgernetmelding verstuurd. De dader is een licht getinte man van ongeveer 40 jaar oud. Hij had een zwarte jas met capuchon aan en een zwarte broek.

De politie doet onderzoek naar de gewapende woningoverval. Agenten gaan camerabeelden bekijken en getuigen horen. Volgens de omstander zijn ze in het centrum van Tilburg nog op zoek naar de dader.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.