Beyoncé is er niets bij: kaarten voor Kasteel van Sinterklaas in Helmond binnen uur uitverkocht

HELMOND - De rondleidingen door het Kasteel van Sinterklaas in Helmond zijn inmiddels niet alleen traditie, maar ook rá-zend populair. De kaartverkoop begon donderdagavond om negen uur. Binnen een uur waren alle 14.500 tickets verkocht.

Evenals voorgaande jaren zullen Sinterklaas en zijn (zwarte) Pieten van 20 november tot en met 2 december resideren in het Kasteel van Sinterklaas in Helmond. Omdat alle Brabantse vaders en moeders inmiddels wel weten dat bezoek welkom is, liep het storm donderdagavond. Fijn voor de mazzelaartjes die kaartjes hebben weten te bemachtigen of met hun school naar de Sint gaan, maar toch wel wat sneu voor de kinderen zonder een kaartje. 

De stal van Americo
Misschien heeft organisator Niki de Greef toch nog wat goed nieuws voor deze kleine Sinterklaasfans. "Ik snap dat er kinderen teleurgesteld zijn en dat vinden we heel vervelend, maar er is gewoon niets aan te doen. En ik snap ook dat het kinderen om het Kasteel van Sinterklaas te doen is. Maar we hebben buiten, op het voorplein van het kasteel, ook een superleuk programma. Met een theatervoorstelling, een spiegeltent, knutselworkshops, een draaimolen
én... de stal van Americo."

En wat nou het mooie is: de stal van het paard is gratis te bezoeken en voor de theatervoorstelling en de knutselworkshops zijn nog wél kaartjes te koop. Die kun je op de website www.hetkasteelvansinterklaas.nl bestellen.  

LEES OOK: Kasteel van Sinterklaas in één dag uitverkocht, hij kan dit jaar maar 13.500 handjes schudden