Belabberde grasmat op Wembley niet hersteld voor duel van PSV: 'Dit kan echt niet' - Omroep Brabant

Belabberde grasmat op Wembley niet hersteld voor duel van PSV: 'Dit kan echt niet'

5 november 2018 om 19:46
nl
PSV-coach Mark van Bommel vindt het 'ronduit storend' dat het veld op Wembley er niet goed bij ligt. Er werd vorige week een American Football-wedstrijd gespeeld en dat heeft de grasmat in Londen flink beschadigd.
Profielfoto van Joost van Erp
Geschreven door
Joost van Erp

"Dat kan in principe echt niet", zei Van Bommel over de staat van het veld. PSV speelt er dinsdagavond tegen Tottenham Hotspur in de groepsfase van de Champions League. Een belangrijk duel, want de Eindhovenaren hebben de punten keihard nodig om de volgende ronde in het miljardenbal te halen.

"Het is goed dat we vanavond op het veld mogen trainen. We mogen er een, twee minuten over klagen", vond de oefenmeester. "Daarna gaan we weer over tot de orde van de dag. We moeten er mee om zien te gaan."

'Liever andere poule gehad'
Voor PSV is het dus een cruciaal duel. Van Bommel vindt dat zijn ploeg in de zwaarst denkbare poule zit. "We hadden liever een andere poule gehad, daar moet je reëel in zijn. We spelen tegen de beste clubs van Europa."

Op de vraag of de Eindhovenaren een topprestatie leveren als ze derde in de poule worden, gaf Van Bommel eigenlijk geen antwoord. Hij kaatste de vraag terug en vroeg aan de journalist wat hij ervan vond. 

Wachten op privacy instellingen...

Na de persconferentie trainde PSV op het veld in Londen. 

Wachten op privacy instellingen...

 

Wachten op privacy instellingen...

 

Wachten op privacy instellingen...

De aftrap op Wembley is dinsdagavond om 21.05 uur. Omroep Brabant houdt een liveblog bij.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.