Doen Robèrt van Beckhoven en Nikkie de Jager mee aan Wie is de Mol?

8 november 2018 om 13:47
nl
Het lijkt er verdacht veel op dat patissier Robèrt van Beckhoven uit Oisterwijk en YouTuber Nikkie de Jager uit Uden meedoen aan het nieuwe seizoen van Wie is de Mol. Donderdag lekte een foto uit waarop de tien kandidaten op een muurschildering staan afgebeeld.
Profielfoto van Lieke Flipsen
Geschreven door
Lieke Flipsen

De twee Brabanders zijn met een beetje creativiteit te herkennen in het kunstwerk. AVROTROS heeft de namen echter nog niet bevestigd. 

Wachten op privacy instellingen...

De foto komt niet van het officiële kanaal van het programma, maar alles lijkt erop dat dit de tien BN'ers zijn die aan het spel meedoen. 

Wachten op privacy instellingen...

De fanatieke fans van het programma, de molloten, zijn al maanden druk met de zoektocht naar de juiste namen. De namen van Nikke de Jager en Robèrt van Beckhoven vielen na het plaatsen van deze foto snel. Ook lijken de fans presentatrice Evelien de Bruijn, documentairemaker Sinan Can, nieuwslezeres Merel Westrik, actrice Sarah Chronis en acteur Rick Paul van Mullingen te herkennen.

Hints
De afgelopen dagen werden er op de officiële sociale mediakanalen van Wie is de Mol? hints verspreid. Die lijken te gaan over Colombia als mogelijke bestemming van de tien bekende Nederlanders. 

Wachten op privacy instellingen...

 

Wie is de Mol? met als nieuwe presentator Rik van de Westerlaken is vanaf zaterdag 5 januari te zien. 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.