Dode en gewonde bij steekpartij in Veghel, gewonde man aangehouden - Omroep Brabant

Dode en gewonde bij steekpartij in Veghel, gewonde man aangehouden

20 november 2018 om 17:14
Foto: 112Nieuwsonline.
Foto: 112Nieuwsonline.
Bij een steekpartij in een huis in de Dahliastraat in Veghel is een dode gevallen. Er raakte ook iemand gewond. Dit slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht, waar hij door de politie is aangehouden als verdachte.
Profielfoto van Tobias van der Valk
Geschreven door
Tobias van der Valk

De man is aanspreekbaar en zijn verwondingen lijken mee te vallen. 

De steekpartij vond volgens de politie rond vier uur dinsdagmiddag plaats na een ruzie in een huis in de Dahliastraat. Er waren op dat moment drie mannen aanwezig. 

Wachten op privacy instellingen...

 

De derde man die in het huis aanwezig was raakte niet gewond en wordt gehoord als getuige. 

Twee slachtoffers
Volgens buurtbewoners kwamen twee bebloede slachtoffers uit het huis aan de Dahliastraat gelopen. Ze gingen beiden een andere kant op. Een van hen is in de verderop gelegen Salviastraat in elkaar gezakt. De ander is in een voortuin van een huis verderop aan de Chrysantenstraat in elkaar gezakt. Dit zou het dodelijke slachtoffer zijn. Over de identiteit van de slachtoffers is nog niks bekend, de politie heeft de families ingelicht. 

Wachten op privacy instellingen...

Het gebied rond het huis werd volledig afgezet voor forensisch onderzoek. Ook gingen agenten deuren langs voor een buurtonderzoek. Er waren meerdere ambulances en een traumahelikopter ter plaatse. 

Sierra Leone
Het dodelijke slachtoffer zou uit land Sierra Leone komen, meldt het Brabants Dagblad, maar zou al zo'n tien jaar in Veghel wonen. Hij zou een priester zijn geweest. Het andere slachtoffer is ook van Afrikaanse komaf. 

Wachten op privacy instellingen...

 

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...