Kedeng, kedeng, ho-ho-ho, bekijk hier de foutste Brabantse kersttruien [OVERZICHT]

21 november 2018 om 15:10
nl
Het mag dan nog niet eens december zijn, je kunt nooit te vroeg zijn met de aankoop van een foute kersttrui. En wat is er nou origineler dan een kersttrui van Brabantse makelij? Precies, niks. Daarom hebben wij een aantal pareltjes op een rij gezet.
Profielfoto van Tobias van der Valk
Geschreven door
Tobias van der Valk

In een achtbaan kan het best fris worden. En dan wil je natuurlijk wel in stijl warm gehouden worden. Bij de Efteling hebben ze daarom een eigen kersttrui. Hij is vanaf deze maand te koop in het attractiepark. 

PSV
Maar ook op de tribune van PSV kun je deze winter in stijl plaatsnemen. Want de voetballers mogen dan tijdens de kerst met winterstop gaan, dat betekent niet dat de kerstman het Philips Stadion overslaat. 

Wachten op privacy instellingen...

Willem II
Ook andere Brabantse clubs kunnen natuurlijk niet achterblijven. Willem II lanceerde dinsdag haar nieuwste ontwerp in tricolores. Met voetballen, Willem II-logo en rendieren op de voorkant uiteraard.

Wachten op privacy instellingen...

Guus Meeuwis
Wie dubbel fout naar de eettafel van mams en paps wil gaan, kan niet om deze klassieker heen. Hij werd al in 2016 gelanceerd, maar het blijft een pareltje; de Guus Meeuwis-kersttrui. Kedeng, kedeng, ho-ho-ho. 

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.