Drie gewonden bij ongeluk A58, snelweg naar Bergen op Zoom dicht - Omroep Brabant

Drie gewonden bij ongeluk A58, snelweg naar Bergen op Zoom dicht

23 november 2018 om 19:13
nl
De A58 richting Bergen op Zoom is vrijdagavond vanwege een ongeluk met meerdere auto's afgesloten tussen Kruiningen en knooppunt Markiezaat.
Geschreven door

Het ongeluk gebeurde rond tien voor halfzes, toen het verkeer afwisselend langzaam reed en stilstond op de weg. Een 35-jarige man uit Den Haag botste op een voorliggende auto. Door de klap raakten ook nog een derde en een vierde auto beschadigd. In de aangereden auto's zaten een 29-jarige vrouw uit Zevenbergen, een 26-jarige vrouw uit Kruiningen en een 27-jarige man uit Oudehorne.

Ambulance
Bij het ongeluk raakten drie mensen gewond: de vrouw uit Zevenbergen, de man uit Den Haag en iemand die bij hem in de auto zat.  Zij zijn met ambulances naar een ziekenhuis gebracht. De man uit Oudehorne is door ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefde niet naar een ziekenhuis.

Vanwege het ongeluk liep de vertraging voor automobilisten in het ergste geval op tot twee uur. Het verkeer richting Bergen op Zoom kreeg het advies om te rijden via de N289. 

Geen alcohol
De politie onderzoekt hoe het ongeluk kon gebeuren. Bij drie automobilisten is een blaasproef afgenomen. Zij hadden geen alcohol gedronken.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.