Politie vermoedt dat doorrijder na ongeval in Herpen in een Hyundai reed

25 november 2018 om 17:17 • Aangepast 20 november 2020 om 18:57
nl
De politie heeft de rechter buitenspiegel van een personenauto, vermoedelijk een Hyundai Tucson, gevonden na een ongeval in Herpen zondagmiddag waarbij een hardloper werd aangereden. De bestuurder reed door na het ongeluk en is sindsdien spoorloos.
Profielfoto van Linda Bak
Geschreven door
Linda Bak

De politie geeft aan dat agenten door de velen reacties op sociale media nu een vermoeden hebben om welk merk auto het gaat, een Hyundai Tucson. Daarnaast schrijft de politie dat de auto waarschijnlijk grijs van kleur is. Eerder stond op de Facebookpagina van de politie Oss: “Ziet u in omgeving een grijs voertuig zonder spiegelglas aan de rechterzijde of heeft u enig idee bij welk voertuig dit spiegelglas hoort dan horen wij dit graag." Ook plaatste zij foto's van de spiegel op het sociale medium. 

Bewusteloos
Het ongeluk gebeurde rond kwart over vier aan de Hartogstraat in Herpen. Andere automobilisten vonden de hardloper bewusteloos op straat en schakelden de hulpdiensten in. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren en hoe het nu met de hardloper gaat, is niet bekend. 

 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!